Narcissus

En både allvarsam och humoristisk dansberättelse om att lära känna sig själv, och andra, i en verklighet fylld av sociala medier och retuscherade selfies.

Vi får möta N som lever ett alldelles vanligt ungdomsliv. I Ns värld handlar allt om yta. Det gäller att ge andra rätt uppfattning och intryck, att ständigt kunna presentera den där perfekta bilden av sig själv...

Vi får också möta E, som är gränslöst förälskad i N och inte önskar sig något annat i hela universum än att det skulle bli de två! Men hur ska man gå tillväga för att visa sitt intresse för någon som knappt verkar lägga märke till en? Någon som samtidigt får fjärilar att fladdra helt hysteriskt i magen så att man knappt kan få fram ett ord för all nervositet.

Under tiden blir N alltmer upptagen av bilden av sig själv. Den gör sig ständigt påmind, som spegelbilden i badrumsspegeln, selfien på mobilen eller skuggan i ljusrörets skarpa sken. Genom filter, retuschering och väl valda ord ter sig bilden helt perfekt. En felfri och fulländad version av N. Tillslut har ingenting annat längre någon betydelse, N ser bara sig själv och ingen annan.

Ensam är stark. Eller?


Praktisk information:


Galleri:

Bokning eller frågor?

Kontakta oss via email folkedansteater@gmail.com